Comments are off for this post

Netuba: Opening of the Istanbul office

NETUBA is altijd geïnspireerd geweest door multilaterale samenwerking. Naast representatieve zakelijke netwerken in Nederland en Turkije heeft NETUBA werelwijde relaties met bedrijfsleven, investerings agentschappen, kennis en innovatie centra, branche organisaties en overheid. Op 17 november 2017 is in Istanbul (Zorlu Center) het eerste kantoor van NETUBA in Turkije geopend. Hiermee zet het zakelijke NETUBA platform een belangrijke stap om de handels- en investeringsactiviteiten tussen Nederland, Turkije en verbonden buurlanden te faciliteren. Meer informatie: info@netuba.nl 

English:
NETUBA successfully interacts, and is involved in worldwide trade, investment & innovation topics. NETUBA is also connected with governmental and non-governmental organizations. With the opening of the Istanbul office, the NETUBA platform takes a new step to enforce trade and investment relations between Turkey, the Netherlands and associated countries. More information: info@netuba.nl
Adobe Spark Page

Comments are closed.