Comments are off for this post

Celebration of the 25th anniversary of NETUBA and NETUBA Trade Award 2018

Deze week is tijdens een drukbezochte bijeenkomst op de meest prachtige gebouw van Nederland (Deloitte – maastoren) de NETUBA Trade Award 2018 uitgereikt. In aanwezigheid van de Turkse en Nederlandse ambassadeurs, vertegenwoordigers van Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) – Turkish Dutch Business Council en vele vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven werd door Cor Bekker, voorzitter van NETUBA, de ondernemingen Acibadem International Medical Center (1e prijs) & Bresser Groep (2e prijs) als winnaar uitgeroepen.

De NETUBA-ereprijs, die heeft bijgedragen aan de vriendschaps- en zakelijke activiteiten tussen de twee landen, werd toegekend aan de heer Turgut Torunoğulları, voorzitter van de raad van bestuur van Edelstaal Groep in Nederland, en Bert de Nooijer van de eerste oprichters van NETUBA.
ENGLISH:

Adobe Spark Page


TURKISH:

Adobe Spark Page

Comments are closed.